OCTOBER 13, 2021

HOOKED PÅ HYALURONSYRE

Er du også nysgerrig på den fugtsugende og naturlige vidunderingrediens, som har helt unikke hudforyngende egenskaber med straks effekt? Vi har fyldt vores Hyaluronic Ocean Serum med hyaluronsyre.
Men hvorfor og hvad er det egentlig for noget?

HVAD ER HYALURONSYRE?

Det lyder farligere end det er. Men bare rolig, det er det ikke. Faktisk er det et molekyle, som produceres helt naturligt i kroppen og hjælper huden med at holde på fugten. Hyaluron er overalt i os, men allermest i vores øjne og led. Og derfor er det ikke bare en kosmetisk ingrediens, men i høj grad også en medicinsk og kirurgisk ingrediens i både flydende og fast form. Den anvendes ved for eksempel øjen- og knæoperationer, men også som dråber ved tørre øjne. Hyaluron skal være til stede i kroppen for at celledeling, celletransport, næringstransport og kommunikation kan finde sted. Uden hyaluron står alt simpelthen stille. Og nøjagtigt som i resten af kroppen, er huden ikke nogen fest uden hyaluron. Tilstrækkeligt med hyaluron i huden betyder en gennemfugtet hud i topform, glat og elastisk og fuld af bounce. Præcis det, der også gør huden mere modstandsdygtig og sund at se på. 

Vi nævner ikke ordet anti-age, men vi kommer ikke uden om, at hyaluron er den ultimative hudforyngende ingrediens med straks effekt.

DET ER IKKE EN TREND

Det gælder altså om at holde huden godt fugtopfyldt. Og her er hyaluronsyre uden sammenligning bedst. Det ikke bare har en egen fugteffekt, det udmærker sig ved at tiltrække vand og lagre det i huden, men siges også at kunne binde vand 1000 gange sin egen vægt. Det er derfor ikke spor mystisk, at serum eller andre produkter med et højt indhold af hyaluronsyre, giver huden fantastisk fylde og friskhed. Tænk på babyhud, så har du billedet på store mængder hyaluron i huden. Fordi hyaluronsyre får huden til at lagre vand, er forklaringen på det effektive resultat, at de øverste cellelag svulmer lidt og huden og dermed små linjer bliver fyldt op og ud. Det er altså ikke tale om en trend, men et hudbehov. Faktum er, at vi med alderen, mister fugt og dermed hyaluron. Derfor er det en god ide at fylde huden op dagligt. Nøjagtigt ligesom du drikker vand hver dag. 

DEN GODE RUTINE

Det giver synlige resultater, at føje en hyaluronserum til din daglige hudplejerutine - uanset hudtype. Selvfølgelig kan intet serum give dig fugtspændt babyhud - men hyaluron kan fylde ud (rynker f.eks.). Bruger du den først på huden (den rene hud) får du optimal effekt. Derefter anvendes olie eller creme, solcreme, foundation. Oveni får du en ekstra bonus - hyaluronmættet hud vil forbedre optagelsen af aktive ingredienser i efterfølgende produkter. Hylauronsyre kan bruges hver dag morgen og aften.

Hyaluronic Ocean Serum ansigtsserum fra Raaw By Trice

Giv din hud sund glød og et boost af antioxidanter og mineraler med Hyaluronic Ocean Serum. Denne potente blanding af Laminaria alger og hyaluronsyre stimulerer kollagen-produktionen, fugter i dybden og reparerer beskadigede celler. 

KAN JEG TÅLE DET?

Svaret er ja!
Fordi, hyaluronsyre er et hudidentisk molekyle volder hyaluron ikke problemer, og kan anvendes på al hud - også den sarte. Fugt er for alle.

SPIS DIN HYALURON

Det er vist ikke nødvendigt at minde om, at vi skal huske at drikke vand og/eller vandholdige drikke som for eksempel grøn te. Når vi drikker vand, så ryger det meste igennem. Når vi spiser vandholdig mad, så kommer væsken ud til celler og væv. Og vi kan faktisk spise os til mere hyaluron. Det er så heldigt rodfrugter bon’er ud på hyaluron. Bouillon, Bouillabaisse eller bone broth er også gode kilder. Indmad indeholder hyaluron, og hvis man har Noma-tendenser, så er øjne fra fisk og andre dyr meget rige på hyaluron. Brusk ligeså. Der er ikke meget ’vegan’ her.

LÆS MERE OM RAAW BY TRICES HYALURONIC OCEAN SERUM

Raaw By Trices Hyaluronic Ocean ansigtsserum med hyaluronserum og bæredygtige ingredienser