Section

NOV 30, 2018

AMALIE WICHMANN

RAAW MUSE

Amalie Wichmann
28 år gammel
Model, tv-vært og producer

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Da jeg var barn tilbragte min familie og jeg hver sommer på en båd nord for København. Hver morgen gjorde min mor og jeg os klar på havnens primitive badeværelse, og min mor puttede altid læbestift på som den sidste ting, før vi var færdige. Jeg var omkring fire år, da hun spurgte, om jeg også ville have læbestift på. Hun tog mig op på armen, så jeg kunne se mig selv i spejlet, og så gik vi hånd i hånd nedad molen, begge to med knaldrød læbestift på. Jeg følte mig som en prinsesse! (Og havde læbestift på hver eneste dag resten af ​​den sommer ...)

MIT SKØNHEDSRITUAL

Jeg renser min hud hver morgen og hver aften, inden jeg går i seng. (Hvis jeg er virkelig træt og doven, springer jeg den over, og fortryder det altid om morgenen!) Jeg bruger kun RAAW-produkter, og jeg er smaskforelsket i Black Moon Drops renseolie, der giver mig min babybløde teint. De fleste renseprodukter udtørrer huden, hvis du bruger dem hver dag, så jeg er dybt taknemmelig for den her! Efter rens bruger jeg Plankton Enzyme Creme som min daglige fugtighedscreme. Det føles fantastisk på min hud.

AMALIES FAVORIT PRODUKTER

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Blue Beauty Drops! Når jeg føler min hud ser trist, tør eller irriteret ud, bruger jeg den natten over. Jeg er lige overrasket, hver gang jeg vågner op og føler mig god som ny. De her dråber gør virkelig underværker!!
Jeg er også en stor fan af misten Ocean Dew. Den dufter ikke kun utroligt, men det er også min lifesaver, når jeg flyver. Min hud tørrer altid ud, når jeg rejser, men denne spray vender op og ned på det hele. Den er et ægte fugt boost.


MINE SKØNHEDSTIPS

Hvis du bruger makeup, skal du give din hud en pause indimellem og lade den trække vejret. Forkæl dig selv med en fugtgivende ansigtsmaske, eller gør som jeg: rens din hud om morgenen og brug kun Blue Beauty Drops og lad din hud absorbere den blå olie.

MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED

Jeg ved, det er sådan en kliché, men sund kost og masser af vand. Jeg drikker mindst tre liter om dagen. Det holder min hud ren og frisk.

MIN RAAW-HISTORIE

Dengang jeg mødte min kæreste, inviterede han mig ud på date. Jeg var helt solgt og ville naturligvis se bedst muligt ud for ham! Til min rædsel brød min hud i panden ud med små, irriterede knopper natten før! Jeg diskuterede seriøst med mig selv, om jeg skulle aflyse date eller ej, fordi jeg var sikker på, at min pande ville være en deal breaker, ha ha. Jeg havde kun prøvet mine nye Blue Beauty Drops et par gange på det tidspunkt og bare på ren hud, så kendte jeg ikke kraften i disse magiske dråber endnu! Som det var, havde jeg ikke andre hjælpemidler, så jeg rensede min hud, brugte et par dråber og gik i seng. Jeg kunne simpelthen ikke tro mine egne øjne, da jeg forsigtigt åbnede dem foran spejlet næste morgen ... knopperne var væk!! Jeg gik på date, faldt pladask for ham, og takket være Blue Beauty Drops er jeg ikke single i dag. :)