June 14, 2021

Mød Armin og Christian. De er ejere og grundlæggere af den naturlige skønheds-og hudplejeshop on/offline Woodberg i Darmstadt, Tyskland @woodberg_shop


RAAW MUSES

Christian 31 år og Armin 35 år. Ejere af Woodberg - en naturlig skønhedsbutik og RAAW By Trice-forhandler i Tyskland.

VORES HISTORIE

Christian var logistikchef, og jeg (Armin) var advokat, før vi startede Woodberg som en lille side business. Jeg husker, vi var nødt til at pakke webshopordrer fuldstændig lydløst oppe på mit loft. Vi skulle være helt stille, så vi ikke vækkede min datter. Vi er lykkelige for, at tiderne har ændret sig, og i dag har vi en smuk butik med naturlige skønhedsprodukter i Darmstadt i Tyskland.

CHRISTIANS MORGENRITUAL 

Christians morgenritual er meget basic, men smart. Han bruger en simpel og naturlig rensegelé, som han blander med ansigtsolie Drops of Gold fra RAAW. Han fordeler den grundigt på huden og lader den sidde i nogle minutter. Imens den virker, laver han morgenkaffe og tjekker mails. Derefter masserer han ´rensemasken´ blidt op med lidt koldt vand. Han kalder det at ”milk-up” sin hud. Han renser af med vand og bruger, toner, serum (to gange om ugen), fugtighedscreme og 2 dråber Drops of Gold som afslutning på ritualet. Det, både fordi det giver huden en flot glød og forsegler fugten.

VORES YNDLINGS RAAW-PRODUKT 

Mit (Armin) yndlings RAAW-produkt er helt klart "Black Moon Drops". Det er et dejligt let renseprodukt i de varme måneder og en vidunderlig fugtgivende rensemetode om vinteren. Renseolien kan let blandes med ler i pulverform til en rensende maske, som klarer huden rigtig flot (Blue Beauty Drops kan anvendes til det samme). Det bedste er, at huden føles gennemfugtet og helt ren. Det er lidt ligesom frihed OG sikkerhed på en gang – det er altid svært at få begge dele. Men det kan Black Moon Drops altså.

DEN BEDSTE RAAW-OPLEVELSE

Helt uden tvivl det øjeblik du åbner en ny Sea Silk ansigtsmasken for første gang - duften minder mig altid om min yndlingsdessert fra min barndom: JAFFA CAKE - som dybest set er en slags cookie med tre lag: En Biscuit-bund, et lag orangemarmelade og et lag chokolade. Alle, der har en sød tand, vil elske masken!

ARMIN OG CHRISTIANS YNDLINGS PRODUKTER 

Woodberg, Schulstrasse 11 64283 Darmstadt