Section

DEC 09, 2018

CHRISTEL WINTHER

RAAW MUSE

Christel Winther, 31, Model

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Som teenager opdagede jeg, at jeg kunne bruge malet kaffe som eksfolierende maske. Hver dag sneg jeg mig ind i køkkenet og stjal mine forældres kaffe – det fik mig til at lugte forfærdeligt! Ikke den bedste idé, jeg har haft...

MIT SKØNHEDSRITUAL

Hver aften bruger jeg Blue Beauty Drops med en gua sha-sten. Når olien er trængt ind, bruger jeg min Plankton Enzyme Creme og Laminaria Eye Crème. Jeg tørbørster mine ben og påfører et lag af Ocean Botanical Creme. Her bruger jeg gua sha-sten igen til at massere cremen ind for mere intens fugt. Jeg elsker at gå i seng helt gennemfugtet, ren og velduftende.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Mit foretrukne RAAW-produkt er helt sikkert Blue Beauty Drops! Jeg kan virkelig se og føle forskellen - min hud er ikke længere irriteret og stresset, den er meget sundere. Og så min Blackened Santal parfume. Jeg elsker især parfumeolien, den er perfekt til rejser. Jeg får så mange komplimenter, når jeg har den duft på!

CHRISTELS FAVORITTER

MIN RAAW HISTORIE

Jeg datede en fyr, og en aften spurgte han mig, hvad der var i flasken med den underlige blå væske. Jeg fortalte ham, at det var den ansigtsolie, jeg brugte hver aften (Blue Beauty Drops), og jeg gav ham en lille behandling med alle mine RAAW-produkter. Den næste dag, da han kom på arbejde, komplimenterede hans chef ham og spurgte, hvad han havde gjort ved sig selv. Han ringede til mig med det samme og spurgte, hvor han kunne købe denne underlige blå væske (Blue Beauty Drops) – han var helt sikker på, det kunne hjælpe ham med at blive forfremmet. Ha ha!