May 25, 2021

Hilde Wedø

RAAW MUSE

Hilde Wedø
Alder 44
Ejer af CARMA – en modebutik I hjertet af Trondheim, Norge


MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE 

Hver lørdag fra jeg var 6 år gammel fik jeg kjole på, og min mor og jeg gik til frisøren for at få ordnet vores hår og makeup. Bagefter spiste vi frokost på et af Norges fineste hoteller, Britannia Hotel. Vi sad der timevis. Det er et af ​​mine bedste barndomsminder.


MINE YNDLINGS RAAW PRODUKTER

Mit absolutte yndlingsprodukt er Drops of Gold. Ansigtsolien redder min hud fra at se tør og ældet ud. Det er et af de bedste produkter, jeg nogensinde har prøvet.

MINE SKØNHEDSRITUALER OG -RUTINER

Hver morgen renser jeg min hud med RAAW By Trice Black Moon Drops. Jeg masserer den ind i huden i nogle minutter og renser den af ​​med en fugtig, opvredet vaskeklud. Efterfølgende anvender jeg Hyaluronic Ocean serum, som jeg er blevet decideret afhængig af. Den giver min hud GLOW. Under øjnene bruger jeg Eye Love – det er den bedste øjenserum mod mørke rande og trætte, hævede øjenomgivelser. Jeg afrunder mit ritual med Drops of Gold. Den flaske med magisk olie kan jeg ikke leve uden! Min hud har altid været tør, og den gyldne olie får min hud til at se ung og frisk ud. Og så dufter den skønt. Min yndlingsparfume er Blackened Santal Eau de Parfum. I dagens løb frisker jeg min hud op med Ocean Dew Face Mist. Om aftenen har jeg nøjagtig den samme rutine.

HILDES FAVORIT PRODUKTER