6. OKTOBER 2021

Janka Polliani

Raaw Muse Rillo Schwartz tells us all about her beauty secrets and tricks

RAAW MUSE

Janka Polliani
42 år gammel
Vært, konsulent og mode influencer 
@polliani


MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE
Jeg kan huske at min 5 år ældre kusine, Rikke en gang lagde makeup på mig. Jeg så helt sikkert forfærdelig ud og gik rundt og lignede en klovn, men jeg ville ikke skuffe hende. Der lærte jeg, at det ikke er nødvendigt med en masse makeup for at jeg føler mig smuk.


MINE SKØNHEDSRITUALER OG -RUTINER
Jeg tror på at man ser bedre ud, hvis man passer på sig selv. Min krop har brug for gode vaner for at føle sig godt tilpas. Jeg starter min dag med Wim Hof vejrtrækningsøvelser og en tur i fitness. Jeg drikker altid vand om morgenen, og tager en kaffe inden træning. Når jeg kommer hjem tager jeg et koldt bad, hvor jeg scrubber min hud og starter min beauty rutine. Før jeg bruger serum, øjencreme og SPF, renser jeg min hud to gange. Jeg går aldrig ud af døren uden dette lille ritual. Jeg får så ofte komplimenter for min Raaw By Trice Blackened Santal parfume.


MINE YNDLINGS RAAW PRODUKTER
Jeg eeeelsker Raaw By Trices Blackened Santal parfume olie. Den er så dejlig nem at have med i tasken, og jeg får altid komplimenter når jeg har den på. 

JANKA POLLIANIS FAVORIT PRODUKTER FRA RAAW BY TRICE

Blackened Santal er Raaw By Trices signaturparfume Eau De Parfum
Blackened Santal fås også som en Parfume Olie fra Raaw By Trice


MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED
Vær glad! Jeg smiler generelt meget, og tror på at du kan gøre hver dag til den bedste. Når jeg en gang imellem har en dårlig dag, prøver jeg at genstarte mit mindset. Jeg omgiver mig selv med dejlige mennesker, og så er det som om alt dårlig energi forsvinder. Derudover elsker jeg at træne - jeg føler ikke at jeg er mig selv hvis jeg ikke træner og er aktiv.


ANDRE SKØNHEDSTIPS, DU GERNE VIL DELE?
MINE 10 BEDSTE SKØNHEDSRÅD

 1. Altid rens din hud to gange
2. Brug serum
3. Smil!
4. Mediter
5. Træn
6. Brug bodyscub
7. Drik vin
8. Omgiv dig selv med dejlige mennesker, der støtter dig
9. Få børn, ingen søvn og vær glad
10. Brug kropsolier - din hud vil takke dig 

Janka Polliani Raaw Muse
Raaw By Trices signatur parfume oile Blackened Santal