Section

DEC 19, 2018

MARIA BARFOD

RAAW MUSE

Maria Barfod
38 år gammel
DJ, radiovært og lyddesigner


MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Min bedstemor er og har altid været en sofistikeret dame iført minkpels, koralfarvet læbestift og en karakteristisk duft “Opium” fra Yves Saint Laurent. Jeg ville være som hende, da jeg voksede op. I en tidlig alder stjal jeg hendes neglelak og klædte mig ud i hendes pailletkjoler.

MIT SKØNHEDSRITUAL

Om morgenen når jeg vågner, sprayer jeg mit ansigt med Ocean Dew Mist og bruger et par dråber Blue Beauty Drops. Så tager jeg en løbetur eller går over i fitness, kommer hjem, bader og gentager min Ocean Dew Mist og Blue Beauty Drops rutine. Inden jeg klæder mig på, kommer jeg Blackened Santal direkte på huden. Jeg elsker det på huden i stedet for på tøjet, så bliver duften mere personlig og unik.

Om aftenen renser jeg mit ansigt med RAAW By Trice Black Moon Drops – den er mild, men virkelig effektiv, og huden bliver blød som en barnenumse! Jeg har mit eget lille ritual: Først kommer jeg en fjerdedel af pipetten indhold på mine fingre, varmer dråberne op mellem fingrene og fordeler dem så i ansigtet. Derefter kommer jeg den samme mængde olie på fingrene igen og fokuserer kun på øjnene. Jeg masserer olien på omkring øjnene i cirkler, så mascaraen forsvinder med det samme. Derefter skyller jeg olien af ​​med lunkent vand og – voila, færdig, finito. Derefter bruger jeg olien Drops of Gold i ansigtet – ja ja, det er meget olie, men jeg ELSKER at være fugtig og skinnende, ha ha! Jeg tror helt ærligt, at det er grunden til, at min hud stadig har sin ungdommelige glød. Det virker i hvert fald for mig!

MARIAS FAVORITPRODUKTER FRA RAAW

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl: Blackened Santal Perfume! Selvom jeg bruger hele serien, er parfumen for mig den ene ting, jeg aldrig vil ændre i mit ritual. Den er blevet MIN duft. Jeg holdt ellers op med at bruge parfume, da jeg blev gravid for seks år siden – jeg ville ikke have, at min søn forbandt sin mor med en bestemt parfume, han skulle kende min egen naturlige duft... den ærlige og uspolerede forbindelse mellem mor og barn. For et år siden sneg jeg mig så til at prøve Blackened Santal og var bare SOLGT! Jeg har aldrig fået så mange komplimenter for en duft før ... fra mænd som fra kvinder. Vi skal aldrig skilles, vi to.


MIN HEMMELIGHED

Olie, olie, mere olie og søvn. Mine rynker bliver mere synlige, hvis jeg ikke får nok af begge dele. Ikke at jeg skammer mig over mine rynker, men jeg foretrækker dewy og sund hud. Og så tørbørster jeg min krop. Jeg ville elske at sige, at jeg gjorde det hver dag, men enten glemmer jeg det enten, eller også har jeg ikke tid. Det føles bare SÅ SKØNT, og det fjerner tør hud og er fantastisk for blodcirkulationen.