August 16, 2021

Nicole Pambi

RAAW MUSE

Nicole Pambi
Alder 34

Jeg har studeret design, og har arbejdet med salg og marketing i mange år. Jeg har altid drømt om at starte mit eget mærke, og for nylig gik den drøm i opfyldelse.Jeg har startet mit eget design brand med interiør objekter. Det hedder &Clay Studio, jeg lancerer senere på året vores første serie; et spisestel i håndlavet keramik.
@nicolepambi


MINE SKØNHEDSRITUALER OG RUTINER 

Jeg starter min dag med et lille selfcare moment. Det tager kun et par minutter, men har betydning for resten af min dag, at starte med det lille ritual. Jeg tager et hurtigt bad og fordeler et par pump af Hyaluronic Ocean Serum i mit ansigt. Men den absorberer, børster jeg tænder. Derefter er det tid til at massere ansigt og hals med Blue Beauty Drops. Jeg bruger forskellige YouTube kanaler som inspiration til massagen. Den glød der opstår, holder min hud super frisk hele dagen. Jeg slutter altid af med solcreme, en god cremet bronzer og nogle dage lidt mascara.

Jeg bruger også Blue Beauty Drops som en del af min aftenrutine. Især på dage, hvor jeg oplever min hud, har brug for lidt ekstra pleje. Jeg fordeler et tykt lag som en maske, før jeg går i seng, det efterlader min hud så blød om morgenen. Et par gange om ugen bruger jeg den eksfolierende Sea Silk mask. Min hud ser helt ren og klar ud bagefter. 


NICOLES FAVORIT PRODUKTER

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE
Som de fleste andre piger studerede jeg min mors skønhedsrutine omhyggeligt. Jeg var så fascineret af hendes daglige rutine. Hun vaskede altid sit ansigt i iskoldt vand om morgenen og aftenen. Og fortalte mig, hvor vigtigt det var for at få en hud med sund glød.Så tog hun sin røde læbestift på. Selv før sengetid tog hun en smule læbestift på. Fordi hun altid ville tage sig bedst, sagde hun. Den mentalitet har sat sig fast hos mig. Altid at forsøge at tage sig bedst ud!

MIT YNDLINGS RAAW BY TRICE PRODUKT 


Blue Beauty Drops er min favorit. Jeg elsker produkter, hvor jeg kan se og mærke øjeblikkelig forskel. Jeg har ikke tålmodighed til at vente i 3-5 måneder for at se effekt og fornemme om et produkt fungerer for mig ...Med de blå dråber oplever jeg en øjeblikkelig forandring på min hud. Jeg får ikke de samme udbrud som før, fordi dråberne holder min hud fugtet. Min hud er ikke længere på overarbejde og den føles og ser mere jævn og “glad” ud, vil jeg nærmest sige. 

MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED

Fugt er glød! Min hemmelighed er at holde min hud fugtet. Når lyset reflekterer på sund og fugtmættet hud f.eks. dine kindben, får du den smukkeste glød. Det er for mig alt det, du behøver for at se og føle dig fantastisk. En anden hemmelighed er en god ansigtsmassage. Det vil jeg varmt anbefale.