25. Oktober, 2021

Influencer og RAAW By Trice muse Rillo Schwartz har altid Ocean Dew Mist indenfor rækkevidde. Oplev alle hendes RAAW favoritter lige her. 

RAAW MUSE
Rillo Schwartz
31 år gammel
Influencer
@rilloschwartz


MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE
Da jeg var barn elskede jeg at se min mors skønhedsrutine hver morgen. Mine egne to piger gør præcis det samme, så jeg lader dem tit “lege” med mine skønhedsprodukter. De elsker det!


MINE SKØNHEDSRITUALER OG -RUTINER
Jeg går i bad (næsten) hver morgen. Efter jeg har renset min hud, bruger jeg Sea Silk masken. Trice har lært mig hvordan jeg skal bruge den - påfør den med cirkulære bevægelser og lad den sidde i et par minutter. Den efterlader min hud frisk og blød. Oven på min dagcreme, bruger jeg enten Blue Beauty Drops eller Drops of Gold - afhængigt af mit humør.

MINE YNDLINGS RAAW PRODUKTER
Trice er en ægte beauty queen og har nærmest lært mig alt jeg ved om hudpleje og skønhedsrutiner. Mange af RAAW By Trice produkterne kan bruges på forskellige måder, afhængigt af hvilket behov du. Min hud føles tit tør, så jeg bruger Sea Silk Exfoliating Mask en gang om ugen og lader den sidde i 15 minutter. Efterfølgende giver jeg mig selv en Gua Sha massage med enten Blue Beauty Drops eller Drops of Gold ansigtsolien.

RILLOS FAVORIT PRODUKTER

Ansigtsolien Blue Beauty Drops med naturlige ingredienser fra Raaw By Trice
Ansigtsmasken Sea Silk eksfolierer og renser - fra danske og bæredygtige Raaw By Trice
Ansigtsolie forebygger fine linjer og pigmentforandringer - Drops of Gold fra Raaw By Trice
Ocean Dew er en fugtende og forfriskende mist til ansigtet fra Raaw By Trice
En sæbe til både hænder og krop Ocean Botanical Wash fra danske Raaw By Trice


MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED
Jeg kan ikke leve uden Ocean Dew Face Mist. Jeg har den med alle steder, og den efterlader min hud frisk og fugtet hele dagen.


ANDRE SKØNHEDSTIPS, DU GERNE VIL DELE?
Vi rejser en del. Dagen inden vi skal afsted forbereder jeg min hud med en masse beauty-kærlighed. Jeg har også altid en ansigtsmist og creme med, som jeg bruger på de lange flyveture. 

Sea Silk eksfoliating crememaske til ansigtet og Ocean Botanical sæbe til krop og hænder fra Raaw By Trice
Ocean Dew hydrating mist fra Raaw By Trice - fugt og forfriskning