Section

NOV 12, 2018

TRICE ANGIE CHRISTIANSEN

Trice Angie Christiansen er RAAW by Trices grundlægger. Hun er født i Danmark, men har tilbragt det meste af sit liv i New York og Californien. Læs om hendes skønhedsritual, tips og hemmelige tricks.

MIT FØRSTE SKØNHEDMINDE

Jeg må have været tre eller fire år gammel… Min mor var ved at gøre sig klar til nytårsaften. Hun havde sådan et gammelt fransk makeupspejl, som jeg var vildt optaget af. Der sad hun med curlers i håret og var ved at lakke sine lange, smukke negle. Jeg kravlede op ved siden af hende på den lille bænk foran spejlet og var helt hypnotiseret af alle de produkter og smykker, der stod på bordet. Så tog hun en parfumeflaske med sådan en stor gammeldags, gylden ballonforstøver og spurgte, om jeg ville sprøjte den på hende. Det er et meget nostalgisk øjeblik for mig og den direkte årsag til, at jeg måtte skabe en duft med sådan en forstøver.

MIT SKØNHEDSRITUAL

Hver morgen renser jeg mit ansigt blidt olien Black Moon Drops. Jeg lader den sidde i et par minutter og skyller den af under bruseren. Efter badet sprayer jeg ansigt og krop med Ocean Dew Mist for at vække min hud og forberede den på dagen. Ocean Dew indeholder energigivende ingefær og havets botaniske dråber. Det er sådan en dejlig start på dagen, og duften er helt vidunderlig. Ansigtet får et par dråber Blue Beauty Drops, som jeg lige lader trænge ind, inden jeg slutter af med Laminaria Eye Creme, som strammer huden omkring de sarte øjenomgivelser op og. Til aftenen renser jeg dagen af med Black Moon Drops – jeg bruger en vaskeklud for den eksfolierende effekt og til at komme mere i dybden. Jeg afslutter med et par Drops of Gold.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Nu har jeg selv skabt alle RAAW-produkterne, så det er umuligt at vælge – jeg elsker jo dem alle sammen. Ocean Dew misten er jeg nærmest blevet afhængig af – den fjerner makeup, fugter min hud og giver ny glød på et øjeblik. Blue Beauty Drops er et rent mirakel for min hud. Et par dråber i min foundation giver et mere afslappet og naturligt look. Laminaria Eye Cream er mit hemmelige våben mod trætte morgener – den strammer huden op og får mig til at ligne en, der gik tidligt i seng i går. Blackened Santal parfumen er også sådan en, man går hen og bliver afhængig af… – den duft går ikke bare i næsen, men rykker i alle sanser. Men jeg kunne jo blive ved.

FLERE SKØNHEDSTIPS

Jeg drikker masser af vand med citronskiver i og spiser mindst en kopfuld vilde blåbær hver dag for at sikre, at jeg får antioxidanter og vitaminer nok. Og så bruger jeg æblecidereddike blandet med vand som hudtoner et par gange i ugens løb og børster tænder i gurkemeje for at holde dem hvide. Og så det klassiske råd: søvn, søvn, søvn!