Section

JAN 07, 2019

VENEDA BUDNY

RAAW MUSE

Veneda Budny, 26, super stylist

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Jeg beundrede altid min mor og al hendes makeup. Jeg kan huske, at jeg var så fascineret af hende, når hun gjorde sig klar. Det er sjovt, for jeg er slet ikke interesseret i makeup, men som ung fandt jeg det vildt spændende.

MIT SKØNHEDSRITUAL

Jeg bruger ikke rigtig makeup til daglig, renser faktisk bare mit ansigt med vand om morgenen og om aftenen. Jeg har dog tendens til at have tør hud, så jeg sørger altid for, at den får noget fugt jeg bruger RAAW By Trice Blue Beauty Drops om morgenen og aftenen. Den olie får min hud til at føles superblød. Mine øjenomgivelser er meget sarte, så efter jeg har brugt olien, kommer jeg RAAW by Trice Laminaria Eye Creme på. Jeg kan ikke leve uden en god øjencreme, og den er virkelig magisk og får mig til at se mindre træt ud om morgenen.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Min absolutte RAAW-favorit er Blackened Santal Perfume Oil. Jeg kan bogstaveligt talt ikke få nok af det produkt. Duften er utrolig og duften er så holdbar på huden. Jeg bruger den flere gange om dagen også efter brusebad om aftenen, så jeg lugter ekstra godt for min mand! Min hemmelighed? RAAW by Trice – det har jeg jo lige sagt!

MY SECRET?
RAAW BY TRICE ! No joke.

VENEDAS FAVORITTER