OCTOBER 13, 2021

HISTORIEN BAG ROOM 64

Q & A med Trice Angie Christiansen.
Grundlægger af RAAW By Trice og skaber af ROOM 64.

Raaw Muse Rillo Schwartz tells us all about her beauty secrets and tricks

Hvor kommer inspirationen til ROOM 64 fra?
Både min far og jeg boede i Hollywood, Los Angeles, og vi elskede at spise sammen på de gamle hoteller i Hollywood Hills. De har så meget atmosfære, så mange historier at fortælle - tænk hvis tapetet kunne tale... Jeg gik altid fra vores middage inspireret og opfyldt af nye ideer og energi. Der er en helt særlig stemning og ånd på de gamle hotel mansions, og det lige der, jeg har skabte historien om ROOM 64. Et smukt hotelværelse med vintagemøbler og blid sol gennem trævinduerne. Ventilatoren i loftet roterer ganske langsomt den varme L.A.- brise og fordeler duften af appelsintræer, gammelt træ, mørk vanilje og patchouli.

Fortæl om processen, når du kreerer en ny duft.
Som det første, har jeg altid en idé om den stemning eller den energi, jeg vil have duften skal repræsentere. Derefter samler jeg alle mine olier, lytter til musik som ofte er en stor inspirationskilde, og derefter tilføjer jeg den ene olie efter den anden i en bærerolie. Alt dette mens jeg skriver formlen ned i min lille notesbog.... “5 dråber patchouli, 10 dråber ylang ylang osv." På den måde bygger jeg videre og videre på duften. En proces som kan tage fra måneder til år.

Har du en signaturingrediens?
Jeg bruger stort set Madagaskar vanilje og træ i alle mine parfumer. Det er noter, som får det bedste frem i en duft og understøtte de andre noter. Det færdige resultat bliver efter min mening mere high-end og overraskende med de ingredienser.

Alle duftindtryk sætter sig ned som minder. En duft kan sende dig til et helt specielt sted. Vil du dele et duftminde?
Min duft Blackened Santal er fyldt med minder. Jeg skabte denne duft sammen med min far, og den vil altid minde mig om hjem, varme sommernætter, udsigt til palmer og en følelse af ferie og kærlighed. Den duft sender mig mentalt tilbage til L.A. og vores dejlige palmetræ som blev en del af mit logo.

ROOM 64 lanceres både som eau de parfum og parfumeolie. Hvorfor i begge varianter?
Jeg elsker personligt begge versioner og kan ikke undvære en af dem. Jeg holder af at bruge duft på mange måder. Naturligvis direkte på huden, men jeg sprayer også min yndlingsduft på mit tøj, i håret, på mine lagner. Jeg ville også have en duft til at tage med i tasken – den lille parfumeolie er perfekt til det. Olien indeholder, i modsætning til eau de parfumen, ingen alkohol, hvilket jeg virkelig glad for under min graviditet. Parfumeolien holder godt på huden, den er drøj og du behøver ikke bruge ret meget.

RAAW BY TRICE ROOM 64

Raaw By Trices Backened Santal Eau De Parfum
Blackened Santal Perfume Oil from Raaw By Trice