Section

JUN 05, 2019

LINDA TOL

RAAW MUSE

Linda Tol, 34, Trend-ekspert, founder af TOL Eyewear

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE

Min mor lærte mig tidligt at rense huden grundigt hver aften. Mit hudplejeritual er stadig meget vigtig for mig.

MIT RAAW RITUAL

Jeg døjer med hudproblemer som akne og dehydreret hud, fordi jeg detoxer i øjeblikket. Jeg har været nødt til at lave om på mit ritual. Jeg er begyndt at bruge Black Moon Drops til at fjerne snavs og bakterier og opløse makeuppen. Efter bad (morgen og aften) bruger jeg Blue Beauty Drops, som giver min hud en rigtig sund glød! Jeg anvender altid øjencreme, inden jeg går i seng. To gange om ugen bruger jeg en maske til at dybderense og fugte min hud. Efter mit hudplejeritual, lægger jeg makeup. Jeg kan ikke lide at bruge for meget, men jeg dækker lige ujævnheder og farveforskelle pletter. Jeg bruger en primer efterfulgt af foundation, concealer, lidt mascara og læbestift i enten rød eller orange.

LINDAS FAVORITTER 

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Blue Beauty Drops og Black Moon Drops. Fordi begge produkter har forbedret min hud. Jeg mærkede stor forskel efter bare én uge.

MINE SKØNHEDSTIPS

Brug solfaktor dagligt og tank op indefra: Vand hjælper med at udrense de toksiner, der forårsager betændelse og pletter.

Og til sidst: Invester i ansigtsbehandlinger.

MIN HEMMELIGHED

Ægte skønhed kommer indefra. Jeg prøver at spise sundt (mange grøntsager og frugter) og forsøger at få mindst 8 timers søvn hver nat. Jeg drikker ikke meget alkohol. Prøv om du kan drikke 2 liter vand dagligt.