Section

MAY 08, 2019

NIKOLINE SKAARUP

RAAW MUSE

Nikoline Skaarup, 23, hår- og makeupartist

HVAD I IKKE VED OM MIG?

Wauw, den er svær! Min søster og jeg har stadig den største samling dvd’er, som vi elsker at se. Jeg elsker også min Playstation 2.

MIT YNDLINGS RAAW-PRODUKT

Dem allesammen! Okay, jeg har hele serien, men lige nu bruger jeg mest Drops of Gold – den giver min hud den skønneste glød hver morgen! Hvis jeg har tid om morgenen, tager jeg et brusebad, kommer Drops of Gold i an sigtet, så Plankton Enzyme Creme og til sidst Laminaria Eye Crème. Jeg elsker også Eye Love, den bruger jeg på alle mine kunder.

Det er mit mål at have det reneste makeup artist kit, allergi- og miljøvenligt. Jeg kan vitterlig ikke risikere at bruge noget, der kan give mine kunder en allergisk reaktion. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for de produkter, jeg bruger på andre.

Drops of Gold giver en god base, den trænger hurtigt ind i huden, og jeg ser frisk ud hver gang, jeg bruger den. Om vinteren bliver jeg meget tør (især omkring næsen), og Drops of Gold er bare det perfekte produkt til de områder og selvfølgelig resten af ​​mit ansigt! Når jeg har brugt olien, er min hud klar til makeup.

NIKOLINES RAAW FAVORITTER

SÅDAN BRUGER JEG MINE RAAW-PRODUKTER

Til kunder bruger jeg altid enten Blue Beauty Drops eller Drops af Gold, afhængigt af kundens hudtype. Jeg bruger altid Eye Love under øjnene. Den reducerer hævelser i øjenområdet, og det er et godt produkt, hvis man har tendens til mørk hud under øjnene. Eye Love lysner dem virkelig. Måske er der lidt psykologi i de der kaffebønner, men det virker helt sikkert! Jeg laver mange modeskydninger, hvor makeuppen skal se 'levende' ud – og ansigtsolierne giver netop det her glødende, dugfriske look, også selvom jeg lægger foundation og pudder over. Før jeg kendte RAAW, brugte jeg ikke olier under makeup, men det giver en utrolig jævn base at arbejde på.

MIN HEMMELIGHED

Drik masser af vand… og brug Eye Love! Og så gør noget, der gør dig glad. Så vil både du og din hud shine og få god glød.