19. November 2021

RAAW Muse, kosmetolog og ejer af naturlig skønhedsbutik Ovieschön i Hamborg Maria Ovie fortæller her om sit weekend-skønheds-ritual og om sine go-to RAAW produkter. 

RAAW MUSE
Maria Ovie
42 år gammel
@ovieschoen

Jeg er psykoterapeut, kosmetolog, og specialiserede mig for 10 år siden i naturlig kosmetik. I de sidste 20 år har mit fokus været på kosmetiske behandlinger og jeg har arbejdet på wellness-hoteller, for hudlæger, som studio manager og så har jeg også trænet tyske kosmetologer i specielle økologiske behandlingsmetoder. I juli 2021 blev en drøm til virkelighed, da jeg åbnede min egen lille butik med naturlige skønhedsprodukter i et af mine yndlings områder i Hamborg. I butikken Ovieschön sælger jeg økologiske niche produkter og giver kosmetiske behandlinger.  

MIT FØRSTE SKØNHEDSMINDE
Da jeg var omkring 14 år, fik jeg en bog om “bedstemors skønhedshemmeligheder” og med dens hjælp begyndte jeg at lave mine egne ansigtsmasker i min mors køkken med ingredienser herfra. Jeg elskede det, og jeg tror det er der min interesse for skønhed blev vakt.

MINE SKØNHEDSRITUALER OG -RUTINER
I weekenden har jeg mit eget lille RAAW Ritual. Der har jeg har tid til at fokusere og koncentrere mig om det. Jeg bruger Sea Silk ansigtsmasken en gang om ugen. Jeg starter med at spraye mit ansigt med Ocean Dew, og tager mig derefter god tid til at massere Sea Silk masken grundigt ind. Efter jeg har renset masken af, påfører jeg Drops of Gold - indånder og udånder den skønne duft af hyben og havtorn. Jeg masserer mit ansigt blidt med min Gua Sha og lader den løsne spændinger i mine ansigtsmuskler. Til slut bruger jeg Laminaria Eye Cream og ligger mig til at sove. Jeg forestiller mig at jeg sover bedre og dybere efter denne lille skønhedsrutine. 

Raaw By Trices signaturparfume Blackened Santal
Drops of Gold er en ansigtsolie fra bæredygtige og økologiske skønhedsband Raaw By Trice

MARIAS FAVORIT PRODUKTER

Blackened Santal parfumeolien fra Raaw By Trice
Laminaria øjencreme fra danske Raaw By Trice
Ansigtsolien forebygger fine linjer og pigmentforandringer - Drops of Gold fra Raaw By Trice
Ocean Dew er en fugtende og forfriskende mist til ansigtet fra Raaw By Trice
Ansigtsmasken Sea Silk eksfolierer og renser - fra danske og bæredygtige Raaw By Trice

MINE YNDLINGS RAAW PRODUKTER
Drops of Gold plejer min tørre hud helt i dybden, er hurtigt absorberende og efterlader min hud forynget og balanceret. Det er virkelig magi på flaske. Jeg elsker også Blackened Santal parfume olien, fordi den passer i enhver lomme. Den delikate og unikke duft giver en følelse af velvære og selvforkælelse i alle situationer.

MIN SKØNHEDSHEMMELIGHED
Jeg prøver altid at få nok søvn. Jeg ryger ikke, og spiser ikke kød. Jeg elsker at være i naturen og gå lange ture i skoven eller på stranden. Derudover prøver jeg altid at smile mere og bruger udelukkende økologisk hudplejeprodukter.

ANDRE SKØNHEDSTIPS, DU GERNE VIL DELE?
Husk at brug dine skønhedsprodukter regelmæssigt for at opnå bæredygtige resultater. Investér i naturlige skønhedsprodukter - ikke kun fordi de er sundere for dig og din krop, men også for naturen og miljøet.

Hyaluronic ocean serum - Ansigtsserum fra Raaw By Trice med hyaluronsyre og laminaria alger